Bilreklamer, der skaber synlighed på vejene

Bilreklamer, der skaber synlighed på vejene

Lette at vedligeholde

Søger du en professionel leverandør til bilreklamer, så kontakt A SIGN. Vi producerer bilreklamer til biler og varevogne i alle størrelser.

En bilreklame kan for eksempel være dit firmanavn og logo, dit navn, produktreklame eller et andet budskab, der skaber genkendelighed og opmærksomhed på vejene. Bilreklamer laves i folie og er meget lette at vedligeholde, og så kan de nemt udskiftes, hvis budskabet skal ændres.

Bilreklamer spreder dit budskab

Når du vælger at få A SIGN til at producere bilreklamer til dine biler og varevogne, giver det dig mange muligheder for at sprede dit firmas reklamebudskab på en opsigtsvækkende måde og skabe større opmærksomhed.

A SIGN har mange års erfaring med at lave bilreklamer, og vi kan lave bilreklamer, der passer præcist til dine ønsker og behov. Vi arbejder altid tæt sammen med dig som kunde, så vi er sikre på, at vi leverer den bedste løsning.

En bilreklame kan sidestilles med et stort kørende visitkort eller en rullende reklamesøjle. Når din virksomhed profilerer sig med bilreklamer, synliggør vi jeres virksomhed og budskab både på gader og stræder, når I er ude at køre, men også på parkeringspladser og hos kunder rundt om i landet, når du og dine medarbejdere er på farten.

Bilreklamer som bildekoration og styling af både last- og personbiler med folie

Vi kan lave mange typer bilreklamer som bilstyling med folie. Vi laver streamers, kantdekorationer, logoer og grafiske elementer i folie, som derefter monteres på bilen. Derudover kan vi foliere dele af din bil som f.eks. sidespejle, biltaget og kølerhjelmen. Folien kan laves i mange forskellige mønstre og farver, så vi kan give din bil det helt rigtige look.

Alle typer køretøj kan sprede budskab med en bilreklame

Hos A SIGN kan vi montere bilreklamer på alle typer køretøj, både som bildekorationer og som hel indpakning. Ved en fuld bilindpakning er det hele bilen, der pakkes ind, så alle lakerede overflader beklædes med folie. Vi tilbyder selvfølgelig også delvis bilindpakning af din bil. Hvis du kun ønsker at beskytte din bils lak, kan vi tilbyde en beskyttelsesfolie, som beskytter din bil imod stenslag og mindre skrammer.

Vi har mange års erfaring med at lave bilreklamer, og vi anvender altid kun godkendte og egnede special indpakningsfolier fra 3M, Avery og Oracal.

Typisk laver vi bilreklamer eller folie til:

  • Flådebiler – personbiler, varevogne, lastbiler, taxier, foodtrucks
  • Lifte- og lastbilreklamer
  • Ladbiler
  • Trailere
  • CVR-nummer og firmanavn – lovpligtigt for gulpladebiler

Kontakt os og få et tilbud på bilreklamer

Vi laver bilreklamer til alle typer køretøjer i hele Danmark, og vil gerne give dig et tilbud på bilreklamer til konkurrencedygtige priser – du kan enten bruge formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 32 50 82 80 – så får du rullende reklamer!

Få en uforpligtende snak om dine muligheder

Hvis synlighed tæller…