Helfoliering af biler / bilindpakning

Helfoliering af biler / bilindpakning

volkswagen efter bilindpakningvolkswagen før bilindpakning

Vi kan hjælpe dig

Kært barn har mange navne: helfoliering, folieindpakning eller fuld bilindpakning. Ved en fuld bilindpakning er det hele bilen der pakkes ind, så alle lakerede overflader beklædes med folie. Vi tilbyder selvfølgelig også delvis indpakning af din bil, men uanset hvad dit behov er kan vi løse det. Hvis du kun ønsker at beskytte lakken, kan vi også tilbyde indpakning med en beskyttelsesfolie som beskytter din bil lak imod stenslag og mindre skrammer, men som er usynlig.

Hvorfor skal jeg pakke min bil ind?

Bilindpakning er den mest elegante, hurtigste og samtidig den billigste måde, at ændre bilens udseende på. De fleste af vores kunder er interesseret i fuld bilindpakning, enten for at give deres bil en ny farve som ikke kan leveres som standard eller for at få et helt unikt design som ingen andre har. Du kan foliere din bil i en specifik farve eller du kan få printet en reklame på folien og samtidig spare penge og bevare bilens værdi.

Vælg imellem alle de mange farver!

Vi kan foliere din bil på mange måder: ensfarvet i mat eller blankt folie, og der er rigtig mange farver at vælge i mellem. Du har også mulighed for at få lavet mønstre og lignende i special print på din folie, hvis du ønsker det. Det er bogstavlig talt kun fantasien der sætter grænsen. A´SIGN har mange års erfaring og kan rådgive og vejlede dig til den bedste løsning for dig. Vi anvender altid kun godkendte og egnede special indpakningsfolier fra 3M, Avery og Oracal.

Vi kan tilbyde

  • Helfoliering af biler giver fuld kontrol over det visuelle udtryk
  • Helfoliering beskytter bilens originale lak
  • Op til 5 års garanti med markedets bedste folier
  • Total leverandør fra idé til montage
  • Den færdig bil indpakning er altid af højeste kvalitet

Få en uforpligtende snak om dine muligheder