Reklame på flådebiler

Reklame på flådebiler

Fantastisk mulighed for at skabe opmærksomhed

Reklame på dine flådebiler er en fantastisk mulighed for at skabe opmærksomhed, genkendelighed og markedsføre din virksomhed. Du betaler kun én gang for reklamen og herefter er dine flådebiler klar til at køre ud i landet og reklamere for din virksomhed. Vi laver bilreklamer på alle slags biler f.eks. personbiler, varevogne, lastbiler, taxier, foodtrucks mm. Vi laver både bildekorationer og hel indpakning

Send et budskab til dine potentielle kunder!

Ønsker du også at skabe opmærksomhed i trafikken, som mange af vores kunder allerede gør det i dag? Dine firmabiler kører forbi tusindvis af mennesker hver dag, og kan være med til at spred dit markedsføringsbudskab og derved være med til at skaffe dig flere kunder. Tænk på dine biler, som kørende reklamesøljer, der kan være med til at gøre dig synlig i dit område. Vores erfarne team hjælper dig gerne med alt fra idé og layout til den færdige bilreklame.

Vi kan tilbyde

Vi designer facadeskilte til bygninger med udgangspunkt i, at facadeskiltene altid skal harmonere med bygningens arkitektur og farver. Vi kan levere facadeskilte med specielle visuelle effekter og diskret belysning. Vores facadeskilte produceres i mange forskellige former og materialer som 3D-bogstaver, udskårne eller udfræsede logoer eller bogstaver i alle mulige farver.

Vores professionelle team står altid klar med rådgivning og ekspertise, og vi hjælper dig gerne med at lave et facadeskilt, der passer til dine ønsker, uanset om du ønsker et stort facadeskilt med både firmanavn og logo eller et mindre skilt. Vi kan skabe synlighed på mange måder – valget er dit.

Et facadeskilt skal helst være iøjnefaldende på en positiv facon, for det er dit firmas ansigt udadtil. Din virksomheds facadeskilt er ofte det første, en ny besøgende møder. Derfor skal facadeskiltet på din virksomhed harmonere med virksomhedens øvrige profil og virksomhedens værdier.

  • Bilreklamer i mange farver og størrelser
  • Bildekoration med firmanavn, logo, samt CVR nr.
  • Bilindpakning i 3M folier
  • Vores grafikere sikrer ensartet udseende på forskellige biler
  • Høj kapacitet sikrer hurtig leverance
  • Total leverandør fra idé til montage af det færdige produkt

Få en uforpligtende snak om dine muligheder