Lysskilte gør din virksomhed ekstra synlig

Lysskilte gør din virksomhed ekstra synlig

Facadeskilte

Lysskilte til alle formål

Hvis du ønsker at skabe størst mulig synlighed omkring din virksomhed, institution, udstilling eller et hvilket som helst formål, kommer du ikke udenom de klare fordele ved lysskilte.

A SIGN har mange års erfaring i at producere lysskilte til alle formål og i alle størrelser – og altid i den bedste kvalitet.

Vi ved, at dit budskab står synligt og klart i mørket, når du vælger at profilere dig med et lysskilt, og vi vil gerne rådgive dig om, hvilke mange muligheder der er.

A SIGN er totalleverandør af lysskilte i alle størrelser og former; både med og uden indbygget LED-lys. Vi leverer lysskilte til kontorer, firmaer og alle typer bygninger, og vi kan lave individuelle løsninger, der passer til dit behov.

Vær lyset i mørket med dit lysskilt

Størst synlighed får du med et LED-lysskilt, som kan ses på lang afstand døgnet rundt alle årets 365 dage. Hvis du har et flot logo og et firmanavn, du gerne vil profilere, så er det oplagt at vælge et lysskilt. Der er ingen grund til at sætte hverken lys eller firma under en skæppe, og har du brugt ressourcer på at få designet netop dit firmanavn og logo, så er det da kun en god idé at få det ud i mørket! Det menneskelige øje bliver draget af lys, og et skilt, der ikke er oplyst i mørket, får meget lidt opmærksomhed. Derimod vil et lysende skilt tiltrække opmærksomheden og være et pejlemærke. På den måde bliver dit firmanavn og logo profileret døgnet rundt, året rundt.

Alle vores lysskilte og lyskasser leveres naturligvis med energibesparende LED-lyskilder. En LED-lyskilde bruger kun 10% så meget strøm som en almindelig glødepære, så der er råd til at reklamere!

Få en uforpligtende snak om dine muligheder