Lysskilte gør din virksomhed ekstra synlig

Hvis du ønsker at skabe størst mulig synlighed omkring din virksomhed, institution, udstilling eller et hvilket som helst formål, kommer du ikke udenom de klare fordele ved lysskilte.

A’SIGN har mange års erfaring i at producere lysskilte til alle formål og i alle størrelser – og altid i den bedste kvalitet.

Vi ved, at dit budskab står synligt og klart i mørket, når du vælger at profilere dig med et lysskilt, og vi vil gerne rådgive dig om, hvilke mange muligheder der er.

A’SIGN er totalleverandør af lysskilte i alle størrelser og former; både med og uden indbygget LED-lys. Vi leverer lysskilte til kontorer, firmaer og alle typer bygninger, og vi kan lave individuelle løsninger, der passer til dit behov.

Vær lyset i mørket med dit lysskilt

Størst synlighed får du med et LED-lysskilt, som kan ses på lang afstand døgnet rundt alle årets 365 dage. Hvis du har et flot logo og et firmanavn, du gerne vil profilere, så er det oplagt at vælge et lysskilt. Der er ingen grund til at sætte hverken lys eller firma under en skæppe, og har du brugt ressourcer på at få designet netop dit firmanavn og logo, så er det da kun en god idé at få det ud i mørket! Det menneskelige øje bliver draget af lys, og et skilt, der ikke er oplyst i mørket, får meget lidt opmærksomhed. Derimod vil et lysende skilt tiltrække opmærksomheden og være et pejlemærke. På den måde bliver dit firmanavn og logo profileret døgnet rundt, året rundt.

Alle vores lysskilte og lyskasser leveres naturligvis med energibesparende LED-lyskilder. En LED-lyskilde bruger kun 10% så meget strøm som en almindelig glødepære, så der er råd til at reklamere!

Få en snak om dine behov

Vi står klar til at hjælpe. Ring på 32 50 82 80 eller udfyld formularen så vender vi tilbage.

Vi kan designe lysskilte til ethvert formål

A’SIGN har stor erfaring med alle former for lysskilte. Vi har arbejdet med skiltning i over 20 år, og på den baggrund kan vi give dig den bedste rådgivning på området. Vores erfarne team laver design og layout i samarbejde med dig og ud fra dine ønsker og behov. Vi ved, at det er en vigtig beslutning at få lavet lysskilte, og du kan trygt lægge den vigtige opgave i vores hænder.

Vi kan tilbyde:

  • Lysskilte med LED-lys
  • Neonskilte
  • Udfræsede lysskilte
  • Lysskilte til butikker, restauranter, kontorer og bygninger
  • Lysskilte til alle formål og brancher
  • Skiltesider i lak, folie eller aluminium

Få et tilbud på professionelle lysskilte

Vi laver lysskilte til alle typer facader, i alle størrelser og til alle typer virksomheder i hele Danmark, og vi vil gerne give dig et tilbud på flotte lysskilte – et eller flere – til konkurrencedygtige priser. Kontakt os enten ved at bruge formularen her på siden eller ring til os på tlf. 32 50 82 80 – så kan du skabe lys i mørket!

 

Fuld service fra tegnebræt til færdigt produkt! - Kvalitet gennem mere end 20 år