Sandblæst folie

Sandblæst folie

Sandblæst folie, også kaldet frosted folie eller matteret folie, skærmer for indkig men lader alligevel lyset passere. Derfor kan sandblæst folie bruges til rigtig mange formål, overalt hvor der er glasruder.
Det er en rigtig flot løsning og velegnet både til erhverv og i private boliger. Sandblæst folie fungerer rigtig godt, når du ønsker at beskytte dem, der er på den anden side af ruden, som dekoration og når du gerne vil markere vinduer, så folk ikke går ind i glasset.

Sandblæst folie til kontorer og på butiksvinduer

Sandblæst folie er et andet ord for en matteret folie til vinduer, så man ikke kan se ind. Den bruges ofte på glasvægge i mødelokaler og til afskærmning mellem kontorer. Det er en enkel og æstetisk løsning, hvor der er behov for arbejdsro og diskretion.
Både på glasvægge og på butiksvinduer, laves den sandblæste folie ofte som en dekoration, hvor der enten printes eller udskæres i vinduesfolien. På den måde udgør den matterede folie en smuk, æstetisk reklame for virksomheden.
Butiksvinduer med sandblæst folie kan også sagtens kombineres med anden type facadeskiltning, så butikken samlet fremstår med en flot facade. Det skal vi nok hjælpe dig med.

Tandlægeklinikker, fysioterapeuter, lægeklinikker, træningscentre, svømmehaller, advokater, kommuner og andre, som gerne vil skærme deres brugere for uønsket indkig, kan hurtigt og nemt få en rigtig god og professionel løsning med sandblæst folie.
Den sandblæste folie kan laves fuldstændig efter dit ønske. Sandblæst folie ses ofte med udskæringer af info-tekst eller statements, udskæring af billeder, udskæring af egne mønstre eller f.eks. udskæring af logoer i folien. Nogen gange sættes frosted folie i 2 lag hvor det ene er glat og det andet mønsterudskåret, så der opnås en flot dybdevirkning. Det er også muligt at printe billeder, lave farverige mønstre eller lave en smuk udtoning af farver, på den delvist transparente folie.
Kun fantasien sætter grænser. Du bestemmer selv grafikken og budskabet.
Ved indvendig montage af sandblæst folie, frosted folie eller matteret folie, kan du f.eks. vælge at montere et logo på ydersiden og dermed opnå en flot dybdevirkning.
Vi kan også montere en flot ensfarvet folie direkte på den sandblæste folie, som er monteret udvendig, og dermed får I et markant signal på en rolig baggrund, uden indkig.

Sandblæst folie er også en fin afskærmning af glas til private

Bor du i stueetagen, eller hvor andre kan kigge ind, er sandblæst folie også et oplagt valg, fordi den sandblæste folie kun tager en ganske lille del af lyset men forhindrer indkig.
Den matterede folie egner sig lige godt til vinduer og glasdøre.
På badeværelset kan du også vælge sandblæst folie til glasvæggen og evt. få udskåret figurer eller tekster der gør det til din helt personlige væg. Sandblæst folie på glaslåger og glasvanger kan på den måde også blive små kunstværker.

Sandblæst folie på glas altaner

Hvis du ønsker lidt privatliv på din flotte glasaltan, så er frosted folie måske løsningen for dig. Montering af matteret folie på altan glas hindrer nemlig indkik og forskønner også ofte udseendet. Derfor er det blevet så populært.

Sandblæst folie på glas altanen hverken blafrer eller kræver noget særligt i vedligeholdelse. Hos A SIGN kan du købe sandblæst folie i en rigtig god kvalitet, og vi hjælper også gerne med at montere det korrekt.

Erfaring med udskæring, print og montering af sandblæst folie

A SIGN Skilte og reklame har mange års erfaring med design, produktion og opsætning af sandblæst folie, matteret folie, frosted folie og hvad det ellers bliver kaldt.
Vi vil derfor være en rigtig god sparringspartner for dig, der ønsker at din virksomhed eller privatbolig fremstår med en både tydelig, enkel og smuk vinduesfolie.
Når du vælger A SIGN Skilte og Reklame til opsætning af sandblæst folie, i din virksomhed eller privat, vælger du samtidig en professionel samarbejdspartner, med indgående kendskab til materialer og opsætning, så du er sikret en rigtig god kvalitet og en varig løsning.

Vores medarbejdere har stor erfaring i måltagning, design, layout, produktion og montering af sandblæst folie, også på de store vinduesflader, så du får et rigtig godt resultat.
Hvis du er i tvivl om design og layout til sandblæst folie i din virksomhed eller privat, kan du hente inspiration på vores hjemmeside ligesom du altid er velkommen til at kontakte os for sparring. Sandblæst folie kan monteres både udvendig og indvendig og vedligeholdes med en fugtig klud.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder