Facadeskilte til alle typer facader

Facadeskilte til alle typer facader

Er du på udkig efter et professionelt og flot facadeskilt?

A SIGN kan producere facadeskilte til enhver bygning, så skiltet harmonerer med bygningens arkitektur og farver.

Med et facadeskilt får du profileret din virksomhed og virksomhedens logo på en iøjnefaldende og effektiv måde. A SIGN har mange års erfaring med at producere flotte facadeskilte i høj kvalitet, og vi kan lave præcis det facadeskilt, du ønsker.

Du behøver ikke tænke på elregningen med LED-lys i dit facadeskilt

Hos A SIGN har vi stor erfaring i at lave facadeskilte med LED-lys. LED står for Light Emitting Diode, og er en elektronisk diode, der omsætter energi, altså strøm, til lys. LED-dioden udvikler næsten ingen varme, og dermed er slitagen væsentlig mindre end andre teknologier, hvilket gør LED langt mere holdbar. Hvor en normal glødepære bruger ca. 10% af energien til at lave lys og ca. 90% bliver til varme, udvikler LED næsten ikke varme, men kun lækkert lys. Dertil kommer, at LED-lys er modstandsdygtig overfor stød, slag og vibrationer.

Det giver mange fordele, når man skal sætte facadeskilte op, fordi man pga den lave varmeudvikling kan placere skiltet, hvor man ønsker, tæt på både vægge og lofter. Med et LED-facadeskilt behøver du ikke tænke meget på forbruget af strøm. Heller ikke selvom dit flotte skilt er tændt døgnet rundt.

Vi kan designe dit facadeskilt præcist som du ønsker

Vi designer facadeskilte til bygninger med udgangspunkt i, at facadeskiltene altid skal harmonere med bygningens arkitektur og farver. Vi kan levere facadeskilte med specielle visuelle effekter og diskret belysning. Vores facadeskilte produceres i mange forskellige former og materialer som 3D-bogstaver, udskårne eller udfræsede logoer eller bogstaver i alle mulige farver.

Vores professionelle team står altid klar med rådgivning og ekspertise, og vi hjælper dig gerne med at lave et facadeskilt, der passer til dine ønsker, uanset om du ønsker et stort facadeskilt med både firmanavn og logo eller et mindre skilt. Vi kan skabe synlighed på mange måder – valget er dit.

Et facadeskilt skal helst være iøjnefaldende på en positiv facon, for det er dit firmas ansigt udadtil. Din virksomheds facadeskilt er ofte det første, en ny besøgende møder. Derfor skal facadeskiltet på din virksomhed harmonere med virksomhedens øvrige profil og virksomhedens værdier.

Hos A SIGN kan vi tilbyde

  • Facadeskilte til erhverv og private
  • Udfræsede facadeskilte
  • Facadeskilte til kontorbygninger
  • Facadeskilte til alle brancher
  • Facadeskilte til butikker
  • Facadeskilte med firmanavn og logo

Kontakt os og få en lysende facade

Vi laver facadeskilte til alle typer facader og alle typer virksomheder i hele Danmark, og vi vil gerne give dig et tilbud på facadeskiltning konkurrencedygtige priser – du kan enten bruge formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 32 50 82 80 – så kan du skilte med facaden!

Få en uforpligtende snak om dine muligheder