Folie til biler og bilindpakning

Folie til biler og bilindpakning

De forskellige typer folie til biler

Kært barn har mange navne, men når det kommer til at ændre eller beskytte bilens udseende, er der flere muligheder at vælge imellem. 

  • Helfoliering dækker hele bilens overflade og giver en komplet transformation af bilens udseende. Dette er ideelt for dig, der ønsker en total forandring af bilens farve eller design. 
  • Delvis folieindpakning fokuserer på specifikke dele af bilen, som f.eks. taget, sidespejlene eller motorhjelmen, hvilket giver bilen et unikt touch uden at ændre hele dens udseende. 

Uanset hvilken metode du vælger, sikrer folie til biler en holdbar og æstetisk tiltalende løsning, der kan tilpasses individuelle behov og præferencer.

volkswagen efter bilindpakningvolkswagen før bilindpakning

Professionel foliering af firmabiler

Når det kommer til firmabiler, er det vigtigt at præsentere virksomhedens brand på den mest professionelle og iøjnefaldende måde. Med folie til biler kan du forvandle din firmabil til et rullende visitkort. 

Uanset om du ønsker et ensfarvet design eller et specialprint med din virksomheds logo og farver, kan vi hjælpe dig. Vores erfaring med kvalitetsfolie som 3M, Avery og Oracal sikrer, at dit køretøj repræsenterer dit firma på bedste vis.

For virksomheder er folie til biler en effektiv måde at markedsføre sig på. Ved at foliere din bil med virksomhedens logo og firmanavn, gør du din bil til et mobilt reklameskilt, der fanger opmærksomhed, hvor end du kører. Uanset om du ønsker et diskret design eller et, der virkelig skiller sig ud, kan vi skræddersy en løsning, der passer til din virksomheds branding.

Fordelene ved bilindpakning

Bilindpakning er ikke kun en metode til at ændre bilens udseende, men også en investering i bilens værdi. Det er en hurtig, økonomisk og elegant løsning for dig, der ønsker at skille sig ud eller beskytte bilens lak. Med folie til biler kan du:

  • Give din bil et unikt udseende, som ikke er tilgængeligt som standard.
  • Beskytte lakken mod stenslag, skrammer og andre skader.
  • Bevare bilens gensalgsværdi ved at beskytte den originale lak.
  • Få et design, der er skræddersyet til dine præferencer og behov.

Kontakt os i dag og få folie til bilen

Ønsker du at reklamere via din firmabil? Eller vil du bare gerne passe på din bil og dens værdi? Så kontakt os i dag på telefon 32 50 82 80 eller via vores mail info@a-sign.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Få en uforpligtende snak om dine muligheder